Съвети

Съвети

Полезни съвети

3 разумни и атрактивни коли

3 разумни и атрактивни коли

Добра цена, сигурност, качество и красив дизайн.

Tова са само няколко от важните характеристики на една съвременна кола. Днес хората все по-често търсят комбинация от тези качества и рядко са склонни на компромис.

За да ти помогнем да направиш своя избор, ти предлагаме топ 5 на атрактивните и разумни коли, които да си купиш. Класацията е направена от британски експерти по продажба на автомобили, които са се съобразили с много от желанията на капризните си клиенти.

Skoda Karoq

Ако обичаш да ходиш на планина, на риба или да къмпингуваш по диви плажове, то тази кола е подходящ избор. Тя е практична, като същевременно изглежда красиво отвън и отвътре. Интериорът предлага доста голямо пространство, изпълнено с удобства, които улесняват живота. Можеш да махнеш задните седалки и да освободиш достатъчно място за какво ли не. А ако караш предимно по родните пътища, ще усетиш и лекотата в шофирането – няма да усещаш дупки и неравности по пътя, тъй като е окачването е много добро.

Mercedes A-Class

Ако искаш да си собственик на Mercedes, то A-Class е един добър избор. Моделът е един от най-достъпните на марката и освен това изглежда супер! Хората, които избират този клас Mercedes, получават стилна кола с прекрасен интериор, пълен с невероятни технологии. Поради тази причина A-класата печели доста фенове и сред нежния пол. Едно не може да се отрече - добро качество за парите, които даваш.

Volkswagen Golf

Почти сме сигурни, че няма класация, без любимия на всички Volkswagen Golf. Класика от десетилетия насам, тази кола е любима на шофьорите, които търсят добро качество на ниска цена. VW Golf е сравнително малка кола и багажникът не е достатъчно голям. Това може да ти създаде проблем, ако пътуваш на почивка с много багаж, но пък колата е перфектна за града или кратки уикенд пътувания.